Solgt
Idræts Alle 57, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Villa

SOLGT PÅ 6 MÅNEDER!

ejendrøm tager dig med på rundvisning i dette prægtige hjem, hvor ALT er renoveret i 2021. Her er ingen kompromiser, og alting er lavet i gode og tidløse materialer, hvor selv den kræsne køber vil spærre øjnene op. Området er i sær kendt for de grønne områder, korte afstand til havet samt skolen. Her får du alting inden for rækkevidde.

Tilhørende villaen er der en utrolig nem og overkommelig have. Dertil er der en dejlig træterrasse, hvorfra solen kan nydes. Ydermere er der carport og redskabsrum.

Bryggerset fremtræder med god skabs- og bordplads. Her får man første indtryk af det lækre hjem, hvor bl.a. troltektlofterne og klinkerne er startskuddet til den røde tråd.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvor køkkenet har de bedste betingelser, når madlavningen skal klares. Her kan hele familien samles om madlavningen, lektierne mv. I åben forbindelse er der et skønt alrum med udgang til terrasse, samt en hyggelig opholdsstue.

Fra fordelingsgangen er der 2 store værelser, hvortil der er et skønt badeværelse m. bruseniche. Ligeledes i flotte materialer!

1. salen har yderligere 3 store værelser. Fra det store værelse er der direkte udgang til den dejlige altan, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. Til slut er der naturligvis også et gennemført badeværelse, i samme flotte røde tråd som stueplanen.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Idræts Alle 57, Hjerting, 6710 Esbjerg V