Solgt
Hovedvej A1 9, Endrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 4 MDR.

Vil du gerne væk fra storbyens larm, men fortsat have let adgang til alle byens faciliteter? Så kig med her! Med kun 15 min. til Esbjerg, er denne landejendom måske lige noget for dig. Villaen byder på masser af plads; inde som ude. Ideelt til den store og pladskrævende børnefamilie.

Her er tale om en ejendom, med masser af renoveringer til den kræsne køber. Alting er løbende renoveret, og jordvarmeanlægget samt solcelleanlægget sikrer et fast lavt varmeforbrug. Der er samtidig indlagt fibernet på ejendommen. For den opmærksomme køber er der desuden IHC styring i hele underetagen.

Fra villaens gæsteentré, træder man direkte ind i det oprindelige stuehus, der allerede ved første øjekast oser af charme og historie. I hele stueplanen er der gulvvarme, der sikrer en stabil og god indeklima. I forbindelse med entréen finder man lyst og moderne gæstetoilet.

Køkken/alrummet byder på masser af lys indfald samt god lofts højde. Køkkenet er lyst og indbydende, og har masser af skabs- og bordplads. Hertil er der fri passage til en hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue, der indbyder til mange hyggelige stunder med brændeovn. Dertil er der ligeledes en spisestue/værelse, der kan benyttes efter eget behov.

1. salen har stor repos/aktivitetsrum. Perfekt voksenafdeling, idet der ligeledes er et stort soveværelse på 1. salen. Hele 1. salen har loft til kip.

I den gamle staldbygning er alting totalrenoveret. Her er synlige hvælvinge, der giver en perfekt kontrast til de nye gulve og vægge. I denne afdeling er der stort badeværelse med bruseniche og væghængt w.c.

Fra fordelingsgangen er der 3 store værelser med masser af plads, hvortil der er walk-in-closet til det ene af værelserne. Samtidig er der et praktisk bryggers, hvor villaens praktiske gøremål kan finde sted.

I naturlig harmoni til beboelses delen er der direkte udgang til 162 m2. lækkert udhus samt dobbelt garage. Begge bygninger er isoleret, og fremtræder i særdeles god stand.

Det tilstødende "græsmark" er en selvstændig matrikel, og kan sagtens benyttes til mindre dyrehold.

En fantastisk flot og indbydende villa, som er til den kræsne køber der ønsker et "mal-og-flyt-ind" hjem


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Hovedvej A1 9, Endrup, 6740 Bramming