Solgt
Hovedvej A1 7, Endrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 50 DAGE!

Drømmer du om de bedste rammer for dig og resten af familien? Så er dette hjem uden tvivl et besøg værd. Her er man omkranset af den smukkeste natur, der emmer af hygge, fred og ro. Tilhørende villaen er der egen sø samt stort maskinhus/værksted, til den pladskrævende familie.

Fra det skønne hjem, er man kun 20 min. kørsel fra Esbjerg midtby, så der er tale om en perfekt placering, for parret der ønsker let tilgang til arbejdspladsen i de omkringliggende byer.

Villaen er opført i 1999 af nuværende ejer, og fremtræder utrolig flot og vedligeholdt. Alting er passet og plejet, så villaen er indflytningsklar og ideel for den kræsne køber. Foruden centralstøvsuger er villaen opført med genveksanlæg, der sikrer et sundt indeklima.

Indretningen har minimal spildplads. Entréen er bindeleddet i hjemmet, og forbinder villaen på en harmonisk og god måde. 

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum, hvorfra de mange vinduer sikrer et smukt udsyn over den omkringliggende natur. Her er plads til hele familien, mens opholdsstuen indbyder til mange hyggelige stunder. Der er ligeledes direkte udgang til en fantastisk træterrasse, hvorfra udsigten over søen kan nydes til fulde.

Fra fordelingsgangen er der adgang til 2 gode børneværelser, samt soveværelse. Soveværelset har faste skabe og generelt god plads.

Badeværelset har gulvvarme og bruseniche. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer, der falder i rød tråd med det moderne hjem. 

Tilhørende villaen er der integreret garage med elport. Her er isoleret, således at garagen kan omdannes til beboelse, hvis dette behov skulle forefindes. Herfra kan man træde tørskoet ind i det lyse og rummelige bryggers. Her er ligeledes gulvvarme og gode opbevaringsmuligheder.

I forlængelse af garagen er der et godt redskabsrum/teknikrum. Her er desuden gode arbejdsbetingelser, hvis manden eller konen har flere gør-det-selv projekter i gang.

Et smukt og charmerende hjem til den kræsne køber, der drømmer om landet, men stadig med kort afstand til Esbjerg! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Hovedvej A1 7, Endrup, 6740 Bramming