NYHED
Holbergs Alle 27, 6700 Esbjerg
Villa

PRISVENLIG VILLA I JERNE

Vi kan nu endelig løfte sløret for dette prisvenlige hjem i 6700 Esbjerg. Her får du et hjem der er løbende moderniseret, mens der stadig er mulighed for at sætte sit eget præg. Haven er nem og overkommelig, mens der er en skøn terrasse der indbyder til mange hyggelige stunder. Ydermere er der carport og redskabsrum.

Nuværende ejer har lavet flere gode moderniseringer, således man i dag får et lyst og tidløst hjem. Indretningen byder på praktisk bryggers. Herfra kan man indtage hjemmet.

Køkkenet er pænt renoveret af nuværende ejer. Her er der god skabs- og bordplads, så selv den pladskrævende familie stilles tilfredse.

Badeværelset har lyse klinker, og fremtræder generelt i pæne materialer. I naturlig sammenhæng hertil, finder man villaens soveværelse. 

Fra køkkenet er der en gæsteentré, så man derved kan holde hverdagens overtøj adskilt fra gæsterne. I forlængelse heraf er der en stor vinkelstue. Her er både plads til TV-stuen og spisestuen. Samtidig er der rig mulighed for at børnene kan boltre sig i familiens samvær. Der er fra stuen direkte udgang til den dejlige terrasse.

Fra stuen er der yderligere et godt værelse. Her kan man med fordel lave to værelser, hvis dette behov skulle opstå. 

Vi er klar til at fremvise, når du har tid – kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.375.000 kr.
Holbergs Alle 27, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.375.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.712 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.526 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.295 kr.