Hjortkærvej 6, Omme, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG VILLA MED SMUK UDSIGT

Drømmer du om et billigt og indflytningsklart hjem? Så er dette helt sikkert en villa for dig! Her får du en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på motorvejsafkørslen, som gør det til en leg, at komme til/fra arbejdspladsen.

Villaen har en skøn ugeneret have, hvorfra man har en smuk udsigt over de åbne marker. Ydermere er der en velanlagt terrasse og have, som indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien.

Hjemmet er opvarmet med et pillefyr, som sikrer et fast lavt varmeforbrug. Sælger oplyser et årligt forbrug på ca. kr. 8.000. Med andre, er de faste omkostninger enormt lave!

Indretningen er praktisk og velfungerende for den travle familie. Bryggerset er lys og indbydende. Her er masser af plads til overtøj, og andre praktiske gøremål.

Der er fra bryggerset adgang til badeværelset, som er moderniseret i 2010. Her er bruseniche og gulvvarme, og alting fremtræder i moderne og tidløse materialer.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som ligeledes blev flot renoveret i 2010. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. De mange vinduespartier sørger for et fantastisk lysindfald.

I alrummet og stuen, er der rig mulighed for at samle hele familien. Her er masser af plads, når højtiderne skal nydes, mens sofahjørnet kan samle hele familien om tv’et.

I forlængelse af stuen, er der en dejlig udestue, der kan forlænge sommeren i begge ender. Ideelt til de sene sommeraftener.

Fordelingsgangen forbinder 2 gode børneværelser og et rummeligt soveværelse. Ydermere er der et viktualierum med gode opbevaringsmuligheder. 

Værelsesafdelingen er perfekt for børn i alle aldre. Her er god plads på børneværelserne, så selv det pladskrævende barn stilles tilfreds.

Hjortkærvej 6 er et fantastisk hjem, til den prisbevidste køber, som ønsker let tilgang til områdets mange faciliteter. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

948.000 kr.
Hjortkærvej 6, Omme, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 948.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.383 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.637 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.147 kr.