Hjerting Strandvej 30, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Villa

LIEBHAVERI UD TIL FINGERSPIDSERNE

Superlativerne er mange, når snakken falder på dette fantastiske hjem. Her får man en villa, hvor der er kræset om alle detaljer. Samtidig er villaen opført i de bedste materialer, så man kun kan beundre dette moderne hjem. Området er kendt for sin natur, og lette tilgang til Esbjerg midtby. Her får man en herskabelig følelse, allerede ved første indtræden.

Gl. Hjerting er kendt for den gode skole, indkøbsmuligheder, natur, legepladser mv. – med andre ord er her alt for børnefamilien.

Tilhørende villaen er der en meget overkommelig have samt terrasse. Perfekt for den travle familie. Derudover er der dobbelt carport, samt redskabsrum.

Villaen har en unik indretning, hvor der samtidig er mulighed for at drive liberalt erhverv. Entréen er bindeleddet i hjemmet, hvorfra man finder et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche. I forbindelse hertil, er der et godt arbejdsværelse, som i dag bruges til klinik. Dette kan nemt omdannes til yderligere et børneværelse, hvis dette behov skulle forefindes.

I stueplanen er der yderligere en stor stue/aktivitetsrum, hvortil der er yderligere 2 gode børneværelser. Bryggerset er ligeledes rummelig, og byder på masser af plads til familiens mange praktiske gøremål. I bryggerset er der en madelevator, som kan fragte dine indkøb op på villaens 1. sal.

Ens for hele stueplanen, er at de mange vinduespartier skaber rammerne om et lyst og indbydende hjem.

1. salen byder på et stort og lyst køkken/alrum. Allerede ved første møde, bliver man betaget af den smukke udsigt over havet, som danner rammerne for dette rum. Dertil er der ovenlysvinduer, der sikrer masser af lysindfald. 

Køkkenet er lyst og moderne, hvor der er masser af skabs- og bordplads. Både fra køkkenet og alrummet, er der udgange til hhv. en balkon samt terrasse. Med andre ord kan naturen og tilværelsen nydes i fulde drag!

Voksenafdelingen består af et stort soveværelse med eget walk-in-closet og badeværelse. Badeværelset har badekar og bruseniche – perfekt til den ultimative afslapning.

Villaen rummer mange detaljer, såsom indbyggede Sonoshøjtalere, Genvexanlæg og centralstøvsuger.

Så drømmer du om et hjem, der ikke er som alle andres. Med minimal vedligehold på én af Esbjergs fineste beliggenheder? Så er dette hjem helt sikkert noget for dig! ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

6.498.000 kr.
Hjerting Strandvej 30, Hjerting, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 6.498.000 kr.
Udbetaling 325.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.395 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 24.755 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 21.419 kr.