Hellesvej 28, 6740 Bramming
Helårsgrund

ATTRAKTIVE STORPARCELLER

Ønsker du at bygge nyt, men er du samtidig træt af de traditionelle parcelhusgrunde? Så kig med her! Her er det nu muligt at bygge dit drømmehus på de nye storparceller i Bramming. Med 4000 kvm. grund, fælles sø, legeplads og imponerende skovområde, er dette område perfekt for dem der ønsker et unikt hjem, hvor privatlivet kan være intakt. Området bliver restikteret således at skoven forbliver. 

De i alt 6 byggegrunde (hvoraf 2 allerede er solgt), deles om de faste omkostninger for området, herunder vejareal, grønne områder mv. Samtidig bliver der lavet egen indgangs-gate til lommen, så kun gæster og beboere har adgang.

Beliggenheden er særdeles attraktiv, idet der er kort afstand til Bramming midtby, samt alle byens faciliteter. Ideelt til børnefamilien, der ønsker at børnene trygt kan færdes til/fra skole.

Ejendommene bliver tilsluttet offentlig vand/kloak, hvor der hertil må forventes tilslutnings afgifter. Fjernvarme bliver ikke indlagt i området, så dertil er der mulighed for luft-til-vand pumper eller jordvarme.

Navnet på området er ikke fastlagt endnu, men flere forslag er sendt til kommunen, hvorfor området i dag hedder "Hellesvej 28".

Bemærk: Grundene bliver ikke udmatrikuleret, dvs. man køber et "jordlod", der giver mere fleksibilitet til at anvende ens grund i det omfang man ønsker at vedligeholde. Kortet er ligeledes kun en skitse, og derfor kan placering af husene ændres.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

998.000 kr.
Hellesvej 28, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 4.139 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.267 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.560 kr.