NYHED
Hellesvej 13, 6740 Bramming
Villa

MODERNISERET VILLA I BRAMMING

Hos ejendrøm kan vi ikke få armene ned! Vi kan nu præsentere dig for dette velrenoverede hjem, på en skøn adresse i hjertet af Bramming. Her er man i gåafstand til grønne områder, midtbyen osv.

Villaen har løbende gennemgået mange gode moderniseringer, hvor bl.a. køkkenet er skiftet i 2018. Tilhørende villaen er der en carport med redskabsrum. Haven er nem og overkommelig, og indbyder til mange hyggelige stunder sammen med familien.

Indretningen byder på en god entré og bryggers. Her er masser af plads til ungernes overtøj og skoletasker, mens der ligeledes er rig mulighed for at klare de praktiske gøremål, såsom vasketøj. I forbindelse hertil, er der et godt disponibelt rum, som i dag bruges til teenageren. I samme afdeling er der også et lyst og indbydende badeværelse, som vil behage enhver.

Hjertet er uden tvivl det lækre køkken. Her er god skabs- og spiseplads med tilhørende viktualierum. I naturlig harmoni til køkkenet, er villaens store vinkelstue. Her er masser af plads, når hele familien samles. 

1. salen er ligeledes renoveret i 2018. Her er i alt 3 gode værelser samt W.C. 2 af værelserne er i dag børneværelser, og har dertil gode hemse, der giver lidt ekstra plads til ungernes leg. Soveværelset er ligeledes rummelig og indbydende.

Dette hjem skal ses og opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning – VI SES!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.498.000 kr.
Hellesvej 13, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.557 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.968 kr.