Helenevej 7, 6740 Bramming
Villa

GENNEMRENOVERET VILLA PÅ GOD ADRESSE

Familielivet er noget af det vigtigste. I mange tilfælde er hjemmet med til at skabe rammerne, hvor børnene mindes de gode oplevelser. Dette hjem er perfekt til formålet. Her er hyggelige og gode rammer til børn i alle aldre. Samtidig er man i gåafstand til skole, indkøb, fritidscenter og banegård. Området er kendt for at være utrolig stille, hvorfor børnene vil få en tryg og god opvækst.

Villaen har siden 2014 gennemgået mange store moderniseringer, hvor bl.a. vinduer, køkken og bad er skiftet. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, hvor børnene kan lege uforstyrret. Ydermere er der en god garage med redskabsrum.

Indretningen er praktisk. Her mødes man af det store bryggers, som ligeledes er flot moderniseret. Her er der gulvvarme og masser af plads til barnevogn, overtøj og skoletasker. Et fremragende rum til den pladskrævende familie.

Fra bryggerset er der 2 store værelser, hvoraf det ene i dag bruges som soveværelse. I naturlig forbindelse hertil er der et skønt badeværelse m. bruseniche. Entréen er ligeledes i fin harmoni med fordelingsgangen.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er der et fantastisk gennemgående lysindfald, samt masser af plads til madlavningen og samvær. Her er der et stort spisebord og åbne vidder, når familien skal samles om lektier mv.

I åben forbindelse til alrummet, finder man den hyggelige opholdsstue. Her er der ligeledes store vinduespartier, mens brændeovnen sikrer at hyggen er intakt. Der er samtidig mulighed for at lave endnu et værelse i stuen, såfremt dette behov skulle opstå.

I en afdeling for sig, er der et godt værelse med tilhørende badeværelse. Her kan man uden problemer lave en god forældreafdeling, hvis man ønsker at holde familien opdelt.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for mere information! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.948.000 kr.
Helenevej 7, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.948.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.062 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.222 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.484 kr.