Helenevej 6, 6740 Bramming
Villa

MODERNE HJEM I BRAMMING

Er du én af dem, der har 10-tommelfingre? Så er dette hjem helt sikkert noget for dig. Her får du et top-renoveret hjem, hvor der er kræset om hver detalje. Villaen har siden 2019 gennemgået mange store renoveringer. Hele terrassen og haven er nyanlagt i 2020, mens den skønne træterrasse er prikken over i-ét. Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum.

Indretningen byder på en lækkert gæsteentré, som prydes af den smukke wood-upp væg. Herfra finder man et godt og rummeligt værelse/kontor.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som har et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer. Køkkenet har de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. Her er både masser af skabs- og bordplads.

I åbne og naturlig forbindelse hertil, finder man en hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue. Herfra har man desuden direkte udgang til de skønne terrasser, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

Fra fordelingsgangen er der i alt 2 gode børneværelser, samt et lækkert badeværelse. Badeværelset har naturligvis gulvvarme og bruseniche, og fremtræder ligeledes i lyse og tidløse materialer.

Soveværelset er rummeligt, og har god skabsplads til den moderne familie.

Bryggerset et et utrolig praktisk rum, hvor der er plads til overtøjet og barnevognen. Dertil er der mulighed for tøjvask i god arbejdshøjde. Dette er familiens primære indgang, hvor hele familien uden problemer kan indtage hjemmet på samme tid.

En fantastisk villa til den kræsne køber. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.298.000 kr.
Helenevej 6, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.298.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.645 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.732 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.566 kr.