Solgt
Hejrskovvej 5, Holsted St, 6670 Holsted
Villa

SOLGT PÅ 16 DAGE!

I gåafstand til indkøb og offentlig transport, finder man dette velholdte hjem. Her er alting løbende renoveret, så man i dag får et lyst og moderne hjem. Villaen er beliggende i Holsted, som byder på både skole, fritidscenter, motorvejsafkørsel og meget mere. Her har du med andre ord alt inden for rækkevidde.

Villaen er opvarmet med jordvarme, som sikrer et fast lavt varmeforbrug. Tilhørende villaen er der carport og redskabsrum, samt en nem og overkommelig have.

Indretningen er utrolig funktionel. Her møder man ved første indtræden et dejligt bryggers med god skabsplads. I forbindelse hertil er der et godt værelse/kontor.

Køkkenet er lyst og lækkert. Her er god skabs- og bordplads, som vil behage enhver med hang til madlavning. I åben og naturlig forbindelse hertil, finder man fordelingsgangen/ den tidligere entré. Her kan man med fordel have spisebordet stående, så man får køkken/alrum oplevelsen.

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her har man direkte udsyn til den dejlige have, samt direkte udgang til terrassen. Fra fordelingsgangen er der et stort soveværelse m. faste skabe, samt et nydeligt badeværelse m. bruseniche.

Sælger har løbende moderniseret og skabt en rød tråd i gulve og lofter – perfekt for den kvalitetsbevidste køber.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os derfor allerede i dag for mere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Hejrskovvej 5, Holsted St, 6670 Holsted