Solgt
Hejmdals Alle 19, 6705 Esbjerg Ø
Villa

LÆKKERT KØKKEN/ALRUM

På den fredelige og stille gade Hejmdals Alle, finder man denne velrenoverede villa. Her er alting løbende moderniseret, og matcher alle kriterierne for et skønt hjem til hele familien. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Ydermere er der en god garage m. port.

Samtlige vinduer er løbende skiftet, mens der er foretaget forbedringer med ivarplank på den udvendige beklædning.

Indretningen byder på en entré, som forbinder villaen på en harmonisk og god måde. Herfra finder man en god baggang med god plads til tøjvasken (baggangen er ej godkendt til beboelse).

"Hjertet" er det åbne køkken, som er totalrenoveret i gode og tidløse materialer. Her er loft til kip, og masser af skabs- og bordplads. Perfekt for den kræsne køber!

Fra køkkenet er der yderligere et godt værelse med mulighed for hems. Fra fordelingsgangen finder man yderligere et rummeligt børneværelse.

Badeværelset fremtræder med lyse fliser og har bruseniche. 

Opholdsstuen er møbleringsvenlig og indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien. Her er et skønt lysindfald fra det store vinduesparti, der samtidig giver direkte udgang til den dejlige terrasse.

Fra stuen er der yderligere et værelse, som tidligere har været en del af stuen. Dette kan uden problemer dannes tilbage til en større vinkelstue, hvis dette behov skulle forefindes. 

Soveværelset er tilbygget i 2019 og har gulvvarme samt stort walk-in-closet. Ideel forældreafdeling, der gør det muligt for forældrene at trække stikket i en hektisk hverdag.

ejendrøm glæder sig til at præsentere dig for dette fantastiske hjem! Kontakt os allerede i dag for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Hejmdals Alle 19, 6705 Esbjerg Ø