Hegnet 11, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

SKØN FAMILIEVILLA BELIGGENDE PÅ GOD ADRESSE

ejendrøm har netop fået fornøjelsen af, at udbyde dette dejlige og familievenlige hjem i Vejrup. Her får du en villa, som er lige til at flytte ind i, samt alle de kriterier der opfylder et nyt og moderne hjem. Villaens indretning er nemlig helt ideel til familien, som ønsker nærvær i form af et dejligt køkken/alrum, hvor du kan være i kontakt med resten af familien eller gæsterne, når madlavningen kalder. 

Det første du bemærker når du træder ind i villaen, er en god entré, hvor der er plads til overtøj og fodtøj, samt vaskesøjle i bryggerset. 

Derudover får du en pragtfuld forældreafdeling, hvor der er god skabsplads, samt eget badeværelse. I forlængelse af soveværelset, finder du et kontor el. værelse til den mindste. Børneafdelingen er bestående af 3 gode og rummelige værelse, ligeledes med et lyst badeværelse. 

Opholdsstuen er rummelig og yderst møbleringsvenlig, samt et rum der indbyder til en masse hygge med menneskerne omkring sig. Dertil skal det nævnes at der er gulvvarme i hele villaen.

Tilhørende villaen har du blandt andet carport, hvor bilen kan holde tørt i de kolde og våde efterårsmåneder. I forlængelse heraf, finder du et godt redskabsrum, hvor diverse haveredskaber el. opmagasinering kan opbevares. Haven er nem og overkommelig og kan nydes i timevis for alle aldre. 

Vejrup er en dejlig by, hvor lokalsamfundet er helt i top. Byen byder på hverdagens mest nødvendige faciliteter, såsom skole, indkøb, fritidscenter mm. Derudover er du i kort afstand til Esbjerg, Bramming og motorvejsafkørsel. 

Lyder dette skønne hjem, som noget for jer? Så giv ejendrøm et kald allerede i dag!  


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.898.000 kr.
Hegnet 11, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.753 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.794 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.134 kr.