Solgt
Hedevang 16, Lønne, 6830 Nørre Nebel
Sommerhus

SOLGT PÅ 19 DAGE!

Drømmer du om at eje et sommerhus, hvor naturen og familietid er to af de vigtigste ingredienser? Så er Hedevang 16 sikkert noget for dig. Her er man kun 6 km. fra havet og 12 km. fra Bork havn. Samtidig er der masser af faciliteter i området, herunder legepladser, mountainbikebaner mv. Området byder desuden velkommen til Seawest, som er et stort og populært aktivitetsområde med svømmehal, restaurant, fitnesscenter, wellness og meget mere (se mere her: https://www.landal.dk/park/seawest/pa-og-omkring-ferieparken).

Dette sommerhus er i ekstremt flot stand. Her får man et sommerhus hvor du har minimalt arbejde, og et godt afkast fra dag 1. 

Indretningen er uden spildplads. Her er hver en krog udnyttet til fulde. Den kombinerede entré/bryggers er god til alle de praktiske gøremål. 

"Hjertet" er det stor og åbne køkken/alrum. Her sikrer de store vinduespartier et fantastisk lysindfald til rummet. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer, så selv den kræsne køber bliver behaget.

I åben og naturlig forbindelse hertil, finder man den møbleringsvenlige opholdsstue. Her er desuden direkte udgang til den overdækkede terrasse, hvorfra solen og naturen kan nydes i fulde drag. I stuen er der samtidig brændeovn, der sikrer at hyggen er intakt.

Fra fordelingsgangen er der 2 gode værelser. Her er faste skabe, der gør opbevaringen for gæsterne optimale.

Soveværelset er ligeledes rummelig. Perfekt til forældrene. I forbindelse hertil, er der et stort badeværelse med bruseniche, spabad og sauna. Et fantastisk badeværelse, hvor tilværelsen kan nydes.

ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for nærmere information.

Bemærk: Der foreligger udlejningsaftale med Esmark. 

Udlejning i 2019 udgør kr. 103.000,00 ex. forbrug.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Hedevang 16, Lønne, 6830 Nørre Nebel