NYHED
Hedemarksvej 3B, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG FAMILIEVILLA I UDKANTEN AF BRAMMING

Har du en drøm om at kombinere by og land? Så er dette hjem helt sikkert noget for dig. Her får man et hjem i cykelafstand til Bramming, mens naturen og de landlige omgivelser omkranser det skønne hjem.

Villaen har siden 2008 gennemgået mange gode moderniseringer. Tilhørende villaen er der en nem og dejlig have, hvorfra tilværelsen kan nydes. Fra terrassen kan man holde opsyn med børnene, mens solen sørger for stemningen.

Indretningen byder på en smuk hall, hvor der er direkte syn til villaens 1. sal. En imponerende entré, som danner rammerne om resten af villaen.

I forbindelse med entréen er der et stort og lyst badeværelse m. badekar, gulvvarme og bruseniche. Her er alting renoveret i gode og tidløse materialer, som vil behage enhver der går op i detaljen.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er der ligeledes gulvvarme. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Her får man et godt og gennemgående lysindfald, der sikrer følelsen af rummelighed. Det betyder også at udsigten til naturen, kan nydes overalt! I forbindelse med alrummet, har man en hyggelig stue. Der er desuden udgang til haven og terrassen herfra. I forbindelse med køkkenet er der et godt viktuelierum.

I stueplanen finder man en god voksenafdeling, bestående af et soveværelse m. walk-in-closet.

1. salen er den perfekte børneafdeling. Her er der i alt 3 store børneværelser med eget aktivitetsrum. En fantastisk afdeling, hvor børn i alle aldre frit kan færdes og hygge sig. Derfor har man mulighed for at lave en moderne indretning med en voksen- og børneafdeling.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag! Vi er klar, når du har tid!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.298.000 kr.
Hedemarksvej 3B, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.565 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.030 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.892 kr.