Havnegade 5A, ST , 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

158 ETAGEMETER CENTRALT I ESBJERG PÅ BEDSTE BELIGGENHED!

158 ETAGEMETER CENTRALT I ESBJERG HELT PRIVAT OG UGENERT I CHARMERENDE BAGHUS FRA1898!


Det er nu I skal slå til, hvis I vil have en lejlighed centralt i Esbjerg, hvor man får mange gode m2 for pengene, her kan I glæde jer til 100m2 bolig i stueplan, derudover får man hele 58m2 disponibel kælder, som er i direkte forbindelse til lejligheden,  den perfekte boligkombination til jer, som har et ønske om at komme ind til byen, men måske stadig har en teenager boende derhjemme, her kan de nemlig få deres helt egen afdeling med toilet. 

Udover at man får sig en lækker lejlighed,  så kan man også se frem til en super central og attraktiv beliggenhed tæt på Esbjerg Midtby, men helt privat og ugenert, da lejligheden er at finde helt gemt væk i det smukke baghus i gården. Lige udenfor døren er man i gåafstand til det fantastiske byliv, men når man træder ind af hovedøren er man helt i fred og ro, den perfekte kombination. Man bliver ligeledes del af en veldrevet ejerforening bestående af 6 ejerlejligheder, her er der god økonomi og styr på tingene. Ejerforeningen har et rigtig fint fællesareal med havemøbler, dertil cykelparkering. Her er kan man se frem til et super naboskab!

Lejlighed byder på mange gode ting og I kan i stueplan se frem til:

  • Fin entré med plads til overtøj & sko
  • Dobbelt stue med fantastisk lysindfald, flotte plankegulve og en super rumfornemmelse, da man har højt til loftet. Det perfekte opholdsrum til gæster og familie, da der er god plads til både et stort spisebord samt tv-stue. 
  • Åbent køkken med god plads, flotte gulve og gipslofter med spots. Køkkenet har en god indretning og byder op til, at man kan få et lille spisebord ind, hvor gæster, børn m.m. kan sidde i mens maden laves. 
  • Fint soveværelse med indbygget skab 
  • God størrelse badeværelse med separat bruseniche, spots og fint lille vindue for lysindfald og udluftning. 

Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.798.000 kr.
Havnegade 5A, ST , 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.181 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.333 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.761 kr.