NYHED
Hasselvej 22, 6705 Esbjerg Ø
Villa

DEN PERFEKTE FAMILIEVILLA

Her på Hasselvej, er man trukket væk fra byens pulserende liv. Alligevel er man i cykelafstand til midtbyen, shopping, indkøb, skole mv. Dette hjem på Hasselvej 22 er det oplagte valg for børnefamilien, der ønsker en overkommelig villa, hvor du får den moderne indretning: Nemlig et voksen- og børneafdeling. 

Haven er nyanlagt, så der er blevet mere plads til børnenes leg. Dertil er der en fantastisk overdækket terrasse, som forlænger den danske sommer i begge ender. Fra villaens indkørsel har man carport med redskabsrum.

Som tidligere beskrevet er indretningen helt unik for en villa fra 60’erne, da man får mulighed for at skabe den perfekte afdeling til børnene. Alt imens forældrene roligt kan nyde tilværelsen i villaens anden ende.

Villaens entré er også bindeleddet i villaen. Her har man direkte adgang til køkkenet, som fremtræder i lyse og tidløse materialer. I delvis åben og naturlig forbindelse hertil, finder man spise- og opholdsstuen. Et lyst og indbydende rum, hvor de store vinduespartier sørger for et skønt lysindfald. Dertil har man direkte udgang til den overdækkede terrasse. 

I forældreafdelingen er der et rummeligt soveværelse med faste skabe. Derudover er der yderligere et godt værelse/kontor, samt et retro badeværelse m. bruseniche. 

Fra villaens fordelingsgang er der 2 gode værelser, hvor det tredje sagtens kan genskabes. Det tredje værelse bruges i dag som lege- og aktivitetsrum for familiens børn. I samme afdeling er der naturligvis et praktisk badeværelse. Drømmer man om mere plads, kan bagdøren/entréen tillægges, så man får et større badeværelse.

Kælderen er et kapitel for sig. Her er et utal af muligheder – uanset om du er gør-det-selv-manden eller kvinden der ønsker et krea-rum. Her kan alt lade sig gøre. Der er flere gode disponible rum, som i dag bruges til aktivitetsrum, vaskerum og depot. Dertil er der direkte udgang til haven, som sikrer gode flugtveje.

Dette hjem byder på ALT hvad hjertet begærer. Hold ikke igen – bestil allerede en fremvisning i dag. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.998.000 kr.
Hasselvej 22, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.451 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.473 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.688 kr.