NYHED
Hasselvej 11, Esbjerg, 6705 Esbjerg Ø
Villa

RENOVERET VILLA MED MANGE FLOTTE DETALJER

Tæt på Esbjergs pulserende liv, finder man dette gennemrenoverede hjem. Her er alting lavet i 2018, hvorfor man får et lyst og moderne hjem, som vil behage enhver der ønsker en nem start på tilværelsen. Haven er indbydende og hyggelig. Her er god plads til ungernes leg, mens terrasse kan indtages til de skønne grillaftener.

Allerede ved ankomsten til villaen, bliver man betaget af den imponerende "gate". Gaten giver en herskabelig oplevelse, og drager tankerne hen mod sydens solstrejf.

Indretningen byder på minimal spildplads. I entréen har man god skabsplads til overtøjet. Herfra kan man indtage villaen "hjerte". Det åbne og lækre køkken/alrum. Her er de bedste betingelser, når madlavningen skal klares: Masser af skabs- og bordplads. I åben forbindelse hertil, er der en hyggelig opholdsstue, med plads til sofaen og tv’et.

I forlængelse af alrummet, er der 2 gode børneværelser. Perfekt i en afdeling for sig. Der er fra entréen adgang til det flotte badeværelse, som både har gulvvarme og bruseniche. Her er ingen kompromiser, og de mange detaljer falder straks i øjnene.

Fra villaens bagindgang, er der et stort soveværelse, som gør det muligt at holde familien opdelt. Ideelt for den travle familie. 

Tilhørende villaen er der nedgang til et praktisk kælderrum, som er ideelt til overnattende gæster, teenageren eller lignende. 

ejendrøm har armene i vejret, og er klar til at fremvise – kontakt os allerede i dag. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.898.000 kr.
Hasselvej 11, Esbjerg, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.877 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.001 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.304 kr.