NYHED
Hasselvænget 13, 6731 Tjæreborg
Villa

GENNEMRENOVERET VILLA I TJÆREBORG

Nogle gange er det svært at finde ord, der beskriver den begejstring vi ind imellem har, når vi ser et hjem ud over det sædvanlige. Dette hjem er ingen undtagelse. Her er alting gennemrenoveret, så man i dag får et top moderne hjem, som vil behage enhver med hang til kvalitet og gode løsninger. 

Allerede ved ankomsten, bliver man betaget af villaens ydre. Her er tag, vinduer og facade alt sammen blevet renoveret. Haven er nem og overkommelig, hvortil man finder en god garage med redskabsrum. Hele villaen har gulvvarme, mens der er skabt en god rød tråd i gulve og lofter.

Indretningen byder på minimal spildplads. Her er et lyst bryggers, med god plads til tøjvask og mange andre praktiske gøremål. I forbindelse med bryggerset er der et nydeligt gæste W.C., som samtidig er ideel for den store familie med brug for plads.

"Hjertet" er det lækre køkken/alrum. Her får man et køkken i bedste kvalitet, mens det åbne miljø samler familien. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, mens udsynet til hhv. alrum og stue, kæder hjemmet sammen. Fra alrummet har man direkte udgang til haven og terrassen.

I børneafdelingen er der i alt 3 gode børneværelser. Alle sammen med god plads, der gør det til en leg at finde plads til ungernes leg.

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her kan familien samles om fredagshyggen, mens tilværelsen kan nydes. En dejlig afdeling med al den plads man kunne drømme om.

Forældreafdelingen består af et lyst og smukt badeværelse m. bruseniche. Dertil har man direkte adgang til soveværelset, som ydermere har faste skabe. En god afdeling, som gør det muligt at dele familien op, og skabe luft i en hektisk hverdag.

Dette hjem skal opleves – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.148.000 kr.
Hasselvænget 13, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 2.148.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.992 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.930 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.057 kr.