NY PRIS
Hans Silas Nielsens Vej 22, 6731 Tjæreborg
Villa

250 ETAGEMETER PÅ LUKKET VEJ MED STISYSTEMER RUNDT TIL BYEN

250 gode etagemeter på lukket stikvej i flot stand, hvor bl.a. hele kælderen er renoveret i 2019! 

Flyt ind i den her veldisponerede og velrenoverede kvadratmeterdrøm på rolig og lukket vej med mange børnefamilier. Her er man sikret en nem hverdag via. byens stisystemer, nem adgang til offentlig transport samt motorvej. Børnene kan nemt komme rundt i byen og skolen er indenfor 400 meter på gå-ben via. fortov, efter skole er der noget for alle og Tjæreborg er om noget en by i udvikling, så her kommer I ikke til at kede jer og der noget for alle,  store som små. 

Huset fremstår udvendigt velholdt, moderne og meget indbydende. Oprindeligt en rødstensejendom, men er senere blevet pudset hvid, som harmonerer perfekt med de sorte træ/alu vinduer, som er skiftet omkring 2014/2015 og taget som blev skiftet i 1999. Ligeledes er huset gået efter og tingene er i orden, hvor stueplan er renoveret omkring 2010 og kælder 2019. 

Til huset er der god plads foran til biler m.m. og bagved har man en god vestvendt have, hvor terrassen inviterer op til en masse gode aftener i samvær med familie og venner. 

I kommer ikke til at slås om pladsen og kan glæde jer til at få: 

Stueplan: Badeværelse renoveret omkring 2015, 3 gode størrelse værelser, lækkert køkken med god bord, og skabsplads, her i direkte forbindelse med den store stue, hvor der er god plads til både tv-stue og spiseplads. Køkkenet og stuen er omringet af vinduer og man er derfor sikret et skønt naturligt lysindfald. 

Kælder: En kælder i en standard, som man sjældent finder!  Her får man egen forældreafdeling med wellness-lignende badeværelse, walk-in, bryggers, lille bad, stort aktivitetsrum samt et ekstra disponibel rum. Kælderen er flot renoveret og sælger har valgt pæne og tidsløse materialer/farver. 

Vi glæder os til, at byde jer indenfor. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.498.000 kr.
Hans Silas Nielsens Vej 22, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.093 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.557 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.376 kr.