Solgt
Hans Jensens Vej 12, 6771 Gredstedbro
Villa

SOLGT PÅ 1 DAG!

Villaen er beliggende i Gredstedbro. Her er du kun få minutter fra indkøb, offentlig transport og fritidsaktiviteter. Derudover byder byen på et super lokalsamfund. Gredstedbro skole har klassetrin til 9. klasse, med stisystemer på hele turen. 

Fra villaens carport kan du gå tørskoet ind bryggerset, hvor der er god plads til at udføre dagligdagens gøremål, såsom tøjvask eller lignende. Herfra er der direkte adgang til villaens fordelingsgang, her vil du blandt andet finde et badeværelse m. gulvvarme, som er opført i lyse og tidløse materialer og med god bruseniche.

Du vil fra fordelingsgangen også finde et rummelig soveværelse m. faste skabe, samt et godt børneværelse. Derudover vil du også finde et effektivt og regulært køkken, hvor der er god plads til madlavningen. 

"Hjertet" i villaen er uden tvivl opholdsstuen, her finder du en hyggelig brændeovn, et rum der byder op til mange hyggelig stunder med familie og venner.

Tilhørende finder du en nem og overkommelig have, samt en hyggelige terrasse, hvor solskinsdagene let kan nydes i godt samvær! Herfra er der også indgang til villaens udestue. 

Lyder denne villa som noget for dig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Hans Jensens Vej 12, 6771 Gredstedbro