Solgt
Håndværkervænget 9, 6740 Bramming
Villa

SOLGT! LIGNENDE SØGES

På den populære gade "Håndværkervænget", finder man denne rummelige familievilla! Villaen har en meget attraktiv beliggenhed, hvor børn let kan cykle til/fra skole. Dertil er man i gåafstand til indkøb og offentlig transport. Villaen har gennemgået mange store renoveringer, hvor bl.a. tag og vinduer er skiftet. Derudover er der solceller, der sikrer en billig strømregning. 

Den brede indkørsel gør det til en leg for børnefamilien. Her er plads til cykler, 2 biler, trailer og meget mere. I forlængelse heraf, finder man en rummelig carport med tilhørende garage. Garagen er et kapitel for sig, hvor alle muligheder er åbne – her er ligeledes mulighed for at indtage stuehuset tørskoet.

Bryggerset er lyst og rummeligt. Her er god plads, når tøjvasken skal klares. Ydermere er der mulighed for at indtage hjemmets overdækkede terrasse, som indbyder til mange hyggelige sommeraftener.

Fra bryggerset er der et badeværelse og dis. rum. Rummet er ideel for teenageren, eller som forældreafdeling. Kun fantasien sætter grænser.

Køkkenet har god skabsplads. Her er man i naturlig forbindelse til opholdsstuen. Her er rig mulighed for at skabe et stort og lyst køkken/alrum. De mange vinduespartier i stuen sikrer et fantastisk lysindfald. Dertil er der pejs, der skaber de hyggeligste rammer.

Entréen er bindeleddet til værelsesafdelingen. Her er i alt 3 rummelige værelser, soveværelse og badeværelse. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer, og har naturligvis gulvvarme. En fantastisk afdeling, der bringer familien sammen. Soveværelset har masser af skabs- og gulvplads, så alle behov behages.

Dette er en villa, der kræver et besøg! Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 92444338 – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Håndværkervænget 9, 6740 Bramming