NYHED
Håndværkervænget 7, 6740 Bramming
Villa

KVALITETSVILLA PÅ HELE 171 M2

På den populære gade "Håndværkervænget", finder man denne rummelige familievilla! Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Dette ses både på materialevalg og de renoveringer som er foretaget. Villaen har en meget attraktiv beliggenhed, hvor børn let kan cykle til/fra skole. Dertil er man i gåafstand til indkøb og offentlig transport. Villaen har gennemgået mange store renoveringer, hvor bl.a. tag og vinduer er skiftet I 2015. Der er installeret genvex som giver et super godt klima og gulvvarme i hele villaen pånær værelser og soveværelset. 

Den brede indkørsel gør det til en leg for børnefamilien. Her er plads til cykler, 2 biler, trailer og meget mere. I forlængelse heraf, finder man en rummelig carport med tilhørende redskabsrum. 

Indretningen byder på: Hyggelig entré med plads til overtøjet. Herfra er der et godt og praktisk bryggers med en masse skabsplads og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Videre er to gode værelser. 

Villaens "hjerte" er det store og rummelige køkken/alrum fra 2015. Her er der plads til at børnene kan være med til madlavningen eller sidde og lave lektier imens. I åbent forbindelse med alrummet er den hyggelige og møbleringsvenlige stue, hvor der ligesom stuen er et super lysindfald. Samtidig er der udgang til en solvendt terrasse. 

Videre er et lyst badeværelse med både bruseniche og badekar og inventar fra 2021, et stort soveværelse med tilhørende walk-in. Videre er et fint børneværelse samt et lyst toilet. 

Tilhørende villaen er en dejlig stor grund på hele 1.200 m2, hvor er der plads til at boltre sig med både trampolin, legehus mv. 

Så søger du en kvalitetsvilla hvor er ikke er gået på kompromis med noget? så er Håndværkervænget 7 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm for en fremvisning. 


Vil du vide mere om ejendommen?

2.848.000 kr.
Håndværkervænget 7, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.848.000 kr.
Udbetaling 145.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.219 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.154 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.673 kr.