Solgt
Gyvelvej 32, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 18 DAGE

På én af byens bedste adresser, med have grænsende op til naturen, finder man denne skønne familievilla. Her er man i gå og cykelafstand til skole, indkøb, legepladser, fritidscenter og meget mere. Perfekt for parret der ønsker let adgang til Brammings mange faciliteter. Villaen er løbende moderniseret, hvor det bl.a. skal nævnes, at samtlige vinduer er udskiftet til vedligeholdelsesfrie plastvinduer. 

Tilhørende villaen er der en dejlig ugeneret have og terrasse. Ydermere er der en stor isoleret garage fra 2008 – her kan drømmen om eget værksted realiseres. 

Indretningen byder på et lyst bryggers med tidløst inventar. Her er god plads til fod- og overtøj. Herfra træder man direkte ind i villaens "hjerte". Et åbent og lyst køkken/alrum med direkte udgang til den overdækkede terrasse. 

I naturlig og åben forbindelse hertil, finder man den møbleringsvenlige opholdsstue. Her kan hele familien samles, når hyggen og samværet skal i højsædet. Fra køkkenet har man desuden et godt værelse/kontor, som har mange anvendelsesmuligheder for den travle familie.

I forlængelse af stuen, er der yderligere et godt værelse. Væggen til stuen er en "let" skillevæg, som med fordel kan fjernes, hvis drømmen om en større stue er på tegnebrættet.

Fra den tidligere entré, er der det 3 børneværelse, som ligeledes er rummelig og indretningsvenlig. 

Badeværelset blev renoveret i 2017 i de bedste materialer. Inventaret er fra "Svane", som er synonymet på høj kvalitet. Her er de bedste rammer med bruseniche, væghængt toilet og god skabsplads. 

Til sidst finder man soveværelset i en afdeling for sig. Her er mulighed for masser af skabsplads, til den pladskrævende familie.

Dette er en villa for dig, som drømmer om den "lette" løsning, på én af byens bedste adresser. Her er plads til hele familien, og beliggenheden er i top, for dig der ønsker fred og ro. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Gyvelvej 32, 6740 Bramming