Solgt
Gyvelvej 14, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 23 DAGE – LIGNENDE SØGES!

På én af byens bedste adresser finder man denne skønne familievilla. Her er man i gå og cykelafstand til skole, indkøb, legepladser, fritidscenter og meget mere. Perfekt for parret der ønsker let adgang til Brammings mange faciliteter. Villaen er løbende moderniseret, hvor det bl.a. skal nævnes, at samtlige vinduer er udskiftet i 2017 samt er køkkenet renoveret i 2018.

Tilhørende villaen er der en dejlig ugeneret have og terrasse. Ydermere er der en fin carport med værksted/redskabsrum. 

Indretningen byder på et funktionelt bryggers. Her er god plads til fod- og overtøj. Herfra træder man direkte ind i villaens "hjerte". Et lyst køkken med god spiseplads og med en masse skuffeplads. Fra køkkenet finder du 3 gode værelser. 

Videre er en hyggelig og møbleringsvenlig stue med plads til gæster. Herfra er der udgang til en rigtig lækker terrasse, hvor du kan nyde solen. 

Villaens forældreafdeling byder på et fint og renoveret soveværelse og med udgang til badeværelse med gulvvarme. 

Har man et ønske om et ekstra toilet. Kunne man lave dette i gæsteentréen og nedlægge døren ind til badeværelset – og på den måde have 2 toiletter. 

Så søger du en indflytningsklar villa i et rigtig godt kvarter og med plads til 3 børn? Så er Gyvelvej 14 bestemt et besøg værd. Bestil en fremvisning hos ejendrøm. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Gyvelvej 14, 6740 Bramming