Gyden 13, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Villa

LÆKKERT KØKKEN/ALRUM I BEDSTE MATERIALER

Drømmer du om fred, ro og skønne omgivelser? Så er dette helt sikkert et hjem for dig. Her får du en villa, som siden 2015 har gennemgået mange store renoveringer. Det betyder at du i dag får et moderne, lyst og indbydende hjem, til en meget favorabel pris. 

Jernvedlund er et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her har man en centralt placering i forhold til Vejen/Esbjerg og Ribe. Dertil er der kulturhus, byfest og mange gode oplevelser, for parret der ønsker et socialt liv efter arbejde.

Villaen har en nem og overkommelig have. Dertil er der carport med redskabsrum. Den oprindelige garage er i dag omdannet til et godt værksted til gør-det-selv-manden. Villaen er opvarmet med jordvarme, og har desuden genveks til at sikre et sundt indeklima.

Indretningen byder på minimal spildplads. Her finder man ved første indtræden et lyst og skønt bryggers. Her er god plads til opbevaring, tøjvask og andre praktiske gøremål.

"Hjertet" er det åbne og lækre køkken/alrum. Her har man fjernet gæsteentréen, og tillagt det fantastiske rum. Derved får man masser af plads til madlavningen, spisepladsen mv. Det gennemgående lysindfald sikrer en følelse af rummelighed. I åben forbindelse til alrummet, finder man hjemmets hyggelige opholdsstue. Her kan tilværelsen nydes til fulde!

Fra alrummet er der et godt værelse/kontor. Ydermere er der et stort værelse fra stuen. Med andre ord er der plads til familie forøgelsen eller den allerede etablerede familie.

Badeværelset er ligeledes renoveret i gode materialer. Her er en rummelig bruseniche, som fremtræder i særdeles velholdt stand. I forbindelse hertil er der et rummeligt soveværelse. Ideel forældreafdeling, som vil behage selv den kræsne køber.

Et hjem der er flot moderniseret. Få en billig start på tilværelsen i dette fantastiske hjem. ejendrøm er klar til fremvisning, når du har tid!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

848.000 kr.
Gyden 13, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 848.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.023 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.257 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.817 kr.