Solgt
Gulerodsmarken 2, 6771 Gredstedbro
Villa

SOLGT PÅ 28 DAGE!

I hjertet af Gredstedbro i gåafstand til alle byens faciliteter, finder man dette velholdte hjem. Villaen har en utrolig attraktiv placering, om du er på udkig efter en seniorbolig, førstegangskøb eller investeringsejendom. Her får du en meget overkommelig villa, hvor hver kvadratmeter er udnyttet til fulde.

Villaen er opført i 2008 af LM HUSE, hvilket betyder at materialerne er i top. Dertil er der en nem og overkommelig have, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Tilhørende er der yderligere en god carport med redskabsrum. Udsigten er ligeledes et kapitel for sig, da man har udsigt over grønne omgivelser.

Indretningen er uden spildplads. Her er gulvvarme overalt, der sikrer et godt og stabilt indeklima. Entréen og bryggerset er i åben forbindelse med resten af villaen. Bryggerset har gode arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares.

Ydermere er der fra fordelingsgangen adgang til et godt og rummeligt værelse. Perfekt som kontor eller børneværelse. Dertil finder man et dejligt badeværelse m. bruseniche. 

Soveværelset er ligeledes med god plads. Her er faste skabe til tøjet.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue. Her sikrer de mange vinduespartier et fantastisk lysindfald, der drager natur og lys ind i hjemmet. Samtidig kan man herfra nyde den fantastiske udsigt over de grønne områder.

Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, så madlavningen bliver en leg. Der er desuden direkte udgang til terrassen fra alrummet. Et fantastisk rum, hvor hele familien kan være samlet om hverdagens rutiner.

En villa og et hjem til den prisbevidste køber, der ønsker en let løsning, uden de store renoveringsopgaver. Vi er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Gulerodsmarken 2, 6771 Gredstedbro