Nyhed
Guldagergårdsvej 27, Guldager, 6710 Esbjerg V
Villa

FLOT VILLA FRA 2008 I EFTERTRAGTET OMRÅDE I GULDAGER!

Rolig & børnevenlig beliggenhed med kortafstand til børnefamiliens behov

Beliggenheden er god og uforstyrret i et godt villa kvarter, som består af nyere boliger, med andre ord: Et pænt kvarter at komme ind til! Her skal man ikke være nervøs for at lade børnene lege ude på vejen, her bliver man en del af et område hvor man passer på hinanden og et godt naboskab er garanteret. Dertil er man tæt på alt, hvad man som børne familie har brug for i hverdagen, indkøb, skole, sport m.m. Dog stadig med kort afstand til Esbjerg midtby. 

Flot & charmerende stil med rød mursten og tegl! 

Man bliver mødt af af en utrolig flot og charmerende ejendom, her får man et moderne hus fra 2008, men med et charmerende & tidsløst ydre. Boligen har med sine 144m2 en helt perfekt indretning til børnefamilien, som ønsker at have børne & forældreafdeling, samt store leverum hvor hele familien kan samles til hyggelige stunder. Her: 

–  4 gode værelser 

–  2 badeværelser 

–  Stort alrum samt stue

–  Godt bryggers 

Dertil har man en rigtig fin & stort carport med super værksted i forlængelse. Derudover har sælger fået lavet et helt fantastisk skur/udhus, som er oplagt til opbevaring af cykler,  haveting m.m. 

Haven er nem at gå til og vender lige som den skal, så her er man sikret mange gode stunder, da solen er at fange det meste af dagen! 

Vi glæder os til, at tage jer med indenfor på Guldagergårdsvej 27!


Vil du vide mere om ejendommen?

2.648.000 kr.
Guldagergårdsvej 27, Guldager, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 2.648.000 kr.
Udbetaling 135.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.240 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.101 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.740 kr.