NYHED
Guldager Stationsvej 74, Guldager, 6710 Esbjerg V
Villa

RENOVERET VILLA MED LÆKKER FORÆLDRE- OG BØRNEAFDELING

Leder du efter en flot renoveret villa med plads til hele familien og de iddeelle forhold for en god opvækst? Så er det måske Guldager Stationsvej 74 du leder efter! 

Guldager Stationsby er en pragtfuld by med fokus på børneaktivering og samvær. Her bliver der arrangeret aktiviteter for børn og voksne på den store boldbane med tilhørende tarzanbane og multibane samt kælkebakke. 

Huset er flot renoveret og har bl.a. fået nyt tag i 2010 hvor også den store tilbygning er fra. 

Perfekt indretning med forældre- og børneafdeling i huset hvor stue og køkken alrum skaber samlingspunktet og hjerterummene i boligen. 

Fra indkørslen og den dejlige carport er der indgang til huset hvor man mødes af et praktisk bryggers med plads til overtøj og sko samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. 

Køkkenet er lyst og indbydende og byder op til den gode madlavning mens børnene kan lave lektier eller lege ved spisebordet. Køkken/alrummet gør nemlig at man let kan have samtaler eller følge med i hvad familie eller gæster laver da hele rummet er åbent og stort. Køkkenet byder på masser af skabsplads samt bordplads. 

Stuen er stor og møbleringsvenlig og har et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer ud mod haven. Her er både plads til leg og hyggelige timer i stuen. 

Fra stuen findes den skønne og velindrettede forældreafdeling med soveværelse, walk-through hvor der er plads til tøjet og til sidst det store badeværelse i gode materialer og tidsløse farver med bruseniche og badekar. Badeværelset indbyder til afslapning og velvære. 

Børneafdelingen byder på 3 gode værelser samt eget badeværelse her er to vaske så der er plads til alle. Denne afdeling er helt ideelt til børnene eller teenagerne da man kan lukke til gangen som også kan udnyttes til leg og samvær børnene imellem. 

Til huset er en stor og lukket have samt to indkørsler. 

Huset har en lækker beliggenhed tæt på offentlig transport, Guldager Station så Esbjerg og Varde kan nås på 10 minutter med toget. Dertil er der ikke langt til indkøb, skole, fritidsaktiviteter og meget mere. 

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at give ejendrøm et kald! Vi glæder os til at vise jer rundt! 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.798.000 kr.
Guldager Stationsvej 74, Guldager, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.148 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.842 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.928 kr.