Gudenåvænget 36, 6710 Esbjerg V
Villa

GODT MODERNISERET PÅ SKØN ADRESSE

Nu kan ejendrøm præsentere dig for dette fantastiske hjem, på én af områdets skønneste beliggenheder. Her får man en overkommelig og nem villa med alt, hvad den bevidste køber har brug for. Villaen er beliggende for enden af lukket lomme, hvorfor privatlivet også er intakt. 

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum. Derudover er der flere hyggelige terrasser og en nem have. 

Indretningen byder på et lyst bryggers med plads til alt det praktiske. Herfra finder man villaens "hjerte" – det åbne og lækre køkken/alrum. Her er masser af skabs- og bordplads, hvor alle med hang til madlavning vil behages.

I åben og naturlig harmoni hertil, finder man en stor og hyggelig opholdsstue. Her sikrer brændeovnen for hyggen, mens de store vinduespartier sørger for et godt lysindfald. 

Fra fordelingsgangen er der i den tidligere entré indrettet med et viktualierum. Her kan man sagtens lave et kontor, hvis dette behov skulle opstå. 

Ydermere er der et stort soveværelse, som tidligere har været 2 værelser (dette kan reetableres, uden større indgreb). Til slut er der yderligere 2 gode værelser, som vil stille børn i alle aldre tilfreds.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – ring til os allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.198.000 kr.
Gudenåvænget 36, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.988 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.175 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.255 kr.