NY PRIS
Grønvangsvej 45A, 6700 Esbjerg
Villa

EN PERLE BELIGGENDE HELT UGENERET TÆT PÅ BYEN

Efter at have nydt godt af 39 fantastiske år på Grønvangsvej 45A, er det nu tid til at finde nye heldige ejere til dette fine hus. Sælger har været den eneste ejer siden huset blev opført, hvilket utvivlsomt er en markant kvalitetsindikator både for huset selv og dets beliggenhed. Hvis I ønsker at blive de privilegerede anden ejere af dette hus og skabe jeres egne vidunderlige minder og øjeblikke på Grønvangsvej 45A, så fortsæt med at læse!
 
Huset har ikke altid set ud, som det gør nu og der er i sælgers ejertid sket mange gode ting, som gør at I får et indbydende, lyst og moderne hjem. I 2011 fik man bl.a. åbnet køkkenet op og skabte derved et helt fantastisk rum, som uden tvivl er husets allerbedste sted. Her fik man skiftet gulvene, lagt gulvvarme, skiftet køkkenet og lavet et større vinduesparti ud mod haven. Et udsigt man ikke bliver træt af ! Haven er heller ikke kommet af sig selv og I kan se frem til en fortryllende og helt ugeneret have, som er et kapitel for sig selv.  
 

Huset byder på 116m2 og I kan kort fortalt glæde jer til:

  • Praktisk bryggers med plads til overtøj & sko – holdt i samme gode stil som køkken og badeværelse. 
  • Stilrent badeværelse med flot inventar  
  • Lækkert køkken/alrum med skønt lysindfald, god plads og direkte udgang til have og den overdækkede terrasse, som vi ved I kommer til at elske. I forlængelse af alrummet har man tv-stuen, som har god plads og er nem at indrette. 
  • 2 gode værelser, hvoraf det ene er med walk-in

 

Beliggenheden:
 
Beliggenheden er helt privat, da man ligger på en lukket stikvej, så her kan man roligt lade børnene lege rundt. Udover at ligge godt i området, så ligger huset også rigtig godt i forhold til Esbjerg, da man er i smørhullet af det hele. Fra huset er der kort afstand til Lergravssøen, Hundeskov/Paradissøerne, motorvej, skole, indkøb, BROEN og selvfølgelig Esbjerg Midtby.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

1.748.000 kr.
Grønvangsvej 45A, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.748.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.921 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.110 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.034 kr.