Solgt
Grønvangsvej 43B, 6700 Esbjerg
Villa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ LUKKET VEJ MED NEM SOLVENDT HAVE

Det oplaget køb til jer, som ønsker noget bynært, privat, nemt & indflytningsklart! 

Der er mange gode ting at nævne omkring Grønvangsvej 43B, bl.a. den gode indretning, hvor man virkelig har formået at bruge hver kvadratmeter optimalt, værd at fremhæve er de 2 badeværelser, som er meget unikt for denne bolig og generelt boliger i denne størrelse. Huset er ikke født med badeværelset på 1. sal og er etableret af sælger cirka  2020, et kæmpe plus for børnefamilien. 

Beliggenheden er helt privat, da man ligger på en lukket stikvej, så her kan man roligt lade børnene lege rundt. Udover at ligge godt i området, så ligger huset også rigtig godt i forhold til Esbjerg,  da man er i smørhullet af det hele. Fra huset er der kort afstand til Lergravssøen, Hundeskov/Paradissøerne, motorvej, skole, indkøb, BROEN og selvfølgelig Esbjerg Midtby. 

Indretningen fordeler sig således: 

Stueplan:

  • Fin entré, hvor man i direkte forlængelse har adgang til bryggers hvor der er god plads til overtøj & sko. Ligeledes har man vaskearrangement, som er praktisk i hverdagen og her er det nemt at lukke døren og gemme det hele væk. Det bedste af det hele er faktisk, at man kan parkere bilen i carporten og gå direkte ind i bryggerset, nemmere bliver det altså ikke. 
  • Fint størrelse badeværelse med godt lysindfald, her holdt i pæne og neutrale farver. 
  • Lækkert alrum, spisestue & stue i ét, uden tvivl husets samlingspunkt når familie, venner og gæster er forbi & hverdagens epicenter. Her får man masse af naturligt lys ind, så det er altid et dejligt sted at opholde sig. Fra rummet har man direkte udgang til skøn overdækning og den lukkede have, hvor man kan slippe børnene løs. Her er der mange gode timer i vente, det kan sælger skrive under på. 

1. sal:

  • 3 gode værelser, hvoraf det ene er så stort, at man sagtens kan indrette kontorplads & soveværelset i ét, som sælger ligeledes har gjort. 
  • Super lækkert badeværelse fra cirka 2020, som har alt hvad man skal bruge.  Her fint vaskearrangement, væghængt toilet og god bruseniche. 

Til huset er der en god carport, hvor man har skur/værksted i forlængelse. 

Grønvangsvej 43B er et dejligt sted at være og vi glæder os til, at tage jer med forbi og fortælle meget mere!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Grønvangsvej 43B, 6700 Esbjerg