Solgt
Grønlandsparken 76B, ST th, 6715 Esbjerg N
Ejerlejlighed

UNDER HANDEL PÅ 15 DAGE!

Hos ejendrøm kan vi ikke få armene ned. Vi kan nemlig byde jer velkommen til denne skønne lejlighed i ejerforeningen Hesteskoen. Her bliver man en del af en meget sund og professionel ejerforening, hvor alting er i orden. 

Lejligheden har en god indretning og grænser op til grønne områder. Her bliver man mødt af en stor og lys entré, som er bindeleddet i hjemmet. Entréen har samtidig masser af opbevaring.

Køkkenet er flot moderniseret i lyse og tidløse materialer. Her er masser af skabs- og bordplads. Derudover er der opvaskemaskine og mulighed for spiseplads.

I forlængelse af entréen er der yderligere et godt værelse/kontor, som ligeledes fremtræder lyst og indbydende. Badeværelset er med bruseniche og mulighed for tørretumbler og vaskemaskine. Samtidig har man plads til en pusleplads, hvis drømmen om småbørn skulle opstå.

I stuen har man indrettet et ekstra værelse. Dette kan ændres, da både lofter og gulve er gennemgående i værelset. Så drømmer man om en større opholdsstue, er muligheden tilstede.

Fra stuen har man direkte udgang til den skønne have, hvor tilværelsen kan nydes. Med andre ord er det en perfekt lejlighed for den nystiftede familie, eller senioren, der ønsker egen have. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Grønlandsparken 76B, ST th, 6715 Esbjerg N