Solgt
Grønlandsparken 48A, 6715 Esbjerg N
Rækkehus

SOLGT PÅ 8 DAGE TIL OVER PRISEN!

I gåafstand til Esbjerg Storcenter, Bilka og smukke grønne områder, finder man dette velholdte rækkehus. Nuværende ejer har sirligt renoveret rækkehuset siden 2014, hvilket betyder at du i dag får et lyst, moderne og indflytningsklart hjem.

Tilhørende er der et fælles opbevaringsrum samt vaskerum. Som noget unikt, er der desuden egen garage til, som kun meget få af områdets beboere kan prale med.

Indretningen er uden spildplads, idet entréen ligeledes er bindeleddet i hjemmet. Herfra finder man det lyse og lækre køkken. Her er der masser af skabs- og bordplads, som vil behage enhver, med hang til madlavning. Køkkenet er flot moderniseret, og vil få selv den kræsne køber til at spærre øjnene op.

Ydermere er der et stort soveværelse med skabsplads. I forbindelse hertil er der yderligere et godt værelse/kontor, som ligeledes har god plads til skabsvæg. Badeværelset har gulvvarme, og fremtræder lys og moderne. 

Opholdsstuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Herfra har man direkte udgang til den skønneste udestue. Udestuen er opført af nuværende ejer, hvor den høje isoleringsgrad sikrer muligheden for at have glæde af udestuen hele året.

Fra udestuen har man direkte udgang til den dejlige have. Her er der nyanlagt terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Haven er utrolig nem og overkommelig, og er perfekt for dig, der ønsker at bruge tiden anderledes, i en travl og hektisk hverdag.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os derfor allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Grønlandsparken 48A, 6715 Esbjerg N