Grimstrup Hovedvej 31A, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

UNIKKE DETALJER I BEDSTE MATERIALER

Er du træt af det klassiske parcelhus? Så kig med her! Dette hjem oser af kvalitet og skæve detaljer. Her er tænkt over alle løsninger, hvilket gør dette hjem unikt, på sin helt egen måde. Gider du ikke at bygge selv, er dette det perfekte alternativ, hvor du kan flytte ind med det samme.

Villaen er beliggende i Grimstrup, der med sit lokale nærvær og lette adgang til motorvejen er ideel for pendlerfamilien, der arbejder i enten Esbjerg eller trekantsområdet. Grimstrup har desuden børnehave og skole til 6. klasse, som gør tilværelsen til en leg.

Tilhørende villaen er der en særdeles velanlagt have og terrasse. Perfekt til børnenes leg. Dertil er der stor dobbelt garage, hvor bilen kan holde tørt og godt. Hele villaen har naturligvis gulvvarme og skjulte højtalere i loftet.

Allerede ved første indtræden til det skønne bryggers, bliver man imponeret over de gode materialer og detaljer. Entréen har god skabs- og bordplads, og fungerer også som hjemmets bryggers. Her finder man fordelingsgangen, hvorfra man finder børneafdelingen.

Børneafdelingen består af 2 gode værelser med masser af gulvplads. Dertil er der et lækkert badeværelse med bruseniche. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er god loftshøjde og store vinduespartier, der sikrer en fantastisk fornemmelse af rummelighed. Der er samtidig direkte udgang til den fantastiske have og terrasse, hvorfra solen og tilværelsen kan nydes hele dagen. I åben forbindelse til alrummet, er der også rig mulighed for sofagruppen, hvor familien kan slappe af.

Forældreafdelingen består af et åbent soveværelse og badeværelse. Badeværelset har badekar og bruseniche – ligeledes i det bedste materialer! En fantastisk afdeling, hvor forældre kan søge ly fra resten af hjemmet.

En helt unik villa i fantastiske rammer! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.348.000 kr.
Grimstrup Hovedvej 31A, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 2.348.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.468 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.960 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.753 kr.