Grimstrup Hovedvej 11, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

RENOVERET OG PRISVENLIG VILLA

Drømmer du om et sundt lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er nogle af de vigtigste ingredienser? Så læs med her. Grimstrup er en meget aktiv by, hvor børn, såvel som voksen, kan få en fredelig tilværelse, fra den hektiske dagligdag i storbyerne. Grimstrup har skole til 6. klasse, børnehave og vuggestue. Derudover byder byen på en fantastisk natur i nærområdet. På kun 15 min. er man i Esbjerg, og på 4 min. er du ved motorvejsafkørslen.

Villaen har et moderne ydre, og fremtræder utrolig velholdt inde som ude. Taget er skiftet, alle vinduer er løbende skiftet. Det samme er gasfyret, bad og køkken. Med andre ord er alle de store poster som husejer udskiftet, så tingene i dag er i skønneste orden.

Tilhørende villaen er der carport m. redskabsrum. Haven er utrolig indbydende og hyggelig, og har de perfekte omgivelser til børnenes leg.

Indretningen er uden megen spildplads. Fra entréen finder man det rummelige og lyse badeværelse. Badeværelset har gulvvarme, og er opført i lyse materialer.

Knudepunktet i det skønne hjem, er det åbne køkken m. spiseplads. Dertil i åben forbindelse med stor opholdsstue. Perfekt til den pladskrævende børnefamilie. Samtidig giver de mange vinduspartier et skønt lysindfald til hjemmet. Opholdsstuen har desuden brændeovn, som er et perfekt supplent til enten varmeforbruget eller hyggen i hjemmet.

1. salen byder på nogle rigtig gode rum. Herunder er der 2 pæne børneværelser, stort soveværelse m. faste skabe samt W.C. På 1. salen er der desuden loft til kip, der giver en god rummelighed.

Alt i alt et fantastisk hjem, som kræver et besøg! Kig forbi og oplev et spirende lokalsamfund!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

948.000 kr.
Grimstrup Hovedvej 11, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 948.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 22.341 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.637 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.147 kr.