Grimstrup Hovedvej 11, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

BILLIG FAMILIEVILLA MED KØKKEN FRA 2022

Hold på hat og briller. Dette hjem er for dig der ønsker en billig tilværelse, uden at skulle spekulere på store udgifter i den nærmeste fremtid. Her er alting løbende renoveret, så man i dag får et indflytningsklart hjem med kun 15 min. kørsel til Esbjerg. Villaen har været nuværende ejers siden 2008, hvor der bl.a. er udskiftet tag og køkken. Det betyder også at hjemmet oser af gode løsninger, til den kræsne køber.
 
Villaen har en nem og overkommelig have. Hertil er der et par gode redskabsrum, samt carport. Terrassen er hyggelig, hvorfra man kan nyde solen hele dagen. Perfekt have og omgivelser til ungernes leg. 
 
Indretningen byder på en lys entré. Entréen er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. Herfra finder man også villaens dejlige badeværelse, som naturligvis har gulvvarme. “Hjertet” er det åbne køkken/alrum, hvor sælger i 2022 netop har opsat et lyst og lækkert køkken. Køkkenet har god bordplads, og er perfekt for dig der elsker samvær, mens madlavningen klares.
 
I åben forbindelse hertil er der en hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue. Her er der et godt lysindfald fra karnappen og de mange vinduer. Brændeovnen supplerer til varmeregningen, og sikrer samtidig at hyggen er intakt. Der er desuden mulighed for at dække op til langbordet, når hele familien skal samles i højtiderne.
 
1. salen er i dag den perfekte afdeling for børn og voksne. Her er der loft til kip, samt synlige spær. Soveværelset er rummelig og velindrettet. Her er der faste skabe, så der er god plads til tøjet. Ydermere er der 2 gode værelser samt et pænt toilet. En fantastisk afdeling hvor børn i alle aldre kan nyde samværet og familielivet. 
 
Vi er klar til at vise frem, så kontakt os allerede i dag. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

948.000 kr.
Grimstrup Hovedvej 11, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 948.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.057 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.554 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.411 kr.