NY PRIS
Grimstrup Hovedvej 10, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

SKØN FAMILIEVILLA I DEJLIGE GRIMSTRUP

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne hyggelige og moderniseret villa til salg. Villaen byder på hele 194 m2 og er total indflytningsklar! I Grimstup har man en rigtig god skole til og med 6. klasse, børnehave og vuggestue, rigtig dejlig natur, let tilgang til motorvejen samt busforbindelse til både Bramming og Esbjerg. 

Grunden er et kapitel for sig selv og med sine 1.342 m2 er der plads til både telt i haven, boldspil og nogle gode grillaftner. 

Villaen byder på en indbydende entré herfra finder du villaens lyse badeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche. Videre er et fint bryggers med fin bordplads og med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er to gode værelser – en helt perfekt børneafdeling. 

Villaens "hjerte" er det lyse Designakøkken fra 2014. Her er der plads til at børnene enten kan være med i madlavningen eller kan lave lektier mens der bliver lavet mad. I åbent forbindelse hermed er spisestuen, hvor der er plads til at dække op til flere gæster. 

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig og med et rigtig godt lysindfald. 

1 salen byder på en stor repos med plads til kontor eller som aktivitetsrum. Et fint og lyst toilet samt et stort soveværelse. 

Der forventes at ejendommene i Grimstrup skal tilsluttes fjernvarme indenfor de nærmeste år. Hvilket der gør din varmeregning med medgørlig. 

Så søger du en rigtig flot og moderniseret villa i gå afstand til både skole, børnehave og skoven? Så er Grimstrup Hovedvej 10 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm så fremviser vi gerne.

 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.398.000 kr.
Grimstrup Hovedvej 10, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.818 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.640 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.388 kr.