Grævlingetoften 17, Egebæk, 6760 Ribe
Villa

GOD ADRESSE

På én af områdets bedste adresser, finder man dette regulære hjem med plads til hele familien. Her får man en super 1-plans villa, hvor planløsningen er særdeles velegnet for børnefamilien, der ønsker let tilgang til byens faciliteter. 

Villaen har en nem og overkommelig have, dertil finder man en stor garage/værksted med 2 porte. Perfekt til gør-det-selv manden, eller til parret med 2 biler. En unik garage, som sjældent findes i villakvarterer. 

Villaens vinduer fremtræder i vedligeholdelsesfrie materialer. Dertil skal det nævnes at villaen er løbende moderniseret, men stadig med plads til at sætte sit eget præg.

Indretningen byder på et rummeligt bryggers med god plads til praktiske gøremål. Herfra finder man villaens fordelingsgang, som er bindeleddet i hele hjemmet. Her er bl.a. 2 store børneværelser samt soveværelse m. faste skabe. Ydermere et lyst og pænt badeværelse m. badekar, bruseniche og gulvvarme. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer.

Fra entréen er der yderligere et nydeligt gæste-W.C., samt 2 gode børneværelser. Her har det ene værelse tidligere været en del af opholdsstuen, og kan let omdannes til dette, hvis behovet for en større stue skulle forefindes.

"Hjertet" er det lyse køkken/alrum. Her kan hele familien samles om madlavningen, så hverdagen klares som en leg. I naturlig og harmonisk forbindelse hertil, er den store stue, hvor hele familien kan samles og nyde tilværelsen.

Til slut er der en stor og flot udestue, som på mange måder forlænger sommeren i begge ender. Her er du i ét med naturen, og samtidig er udestuen opført i en pæn og arkitektonisk løsning til resten af hjemmet.

Dette hjem er helt sikkert noget for dig, hvis du har brug for en stor garage/værksted og gode børneværelser. Så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

998.000 kr.
Grævlingetoften 17, Egebæk, 6760 Ribe


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.398 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.842 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.323 kr.