Solgt
Gormsgade 83, 2 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 33 DAGE

Elsker du kvalitet og gode løsninger? Så er denne lejlighed helt sikkert noget for dig. Her får du et hjem fyldt med kloge beslutninger, og hvor alt er løbende renoveret. 

Lejligheden er en del af en sund ejerforening, hvor der er styr på økonomien. Samtidig er man i gåafstand til byens mange faciliteter. Tilhørende lejligheden er der egen "vaskesøjle" i kælderen, samt et brugbart kælderrum og loftrum. Der er mulighed for parkering i gården, hvis dette behov skulle opstå.

Lejligheden fremtræder i lyse og tidløse materialer. Dette opleves allerede fra første færd i entréen. Fra entréen er der et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche. 

De to store stuer er samlingspunktet. Her er der masser af mulighed for at nyde tilværelsen, mens de mange vinduespartier sørger for et smukt lysindfald. Stuklofterne og det gennemgående gulv, skaber en god rød tråd i hele lejligheden.

Køkkenet er et kapitel for sig. Her er der masser af skabs- og bordplads, når madlavningen skal klares. Dertil er der naturligvis alle tænkelige hårde hvidevarer.

Soveværelset har god gulvplads, samt skabsvæg med plads til tøj og opbevaring. Fra soveværelset har man direkte udgang til den dejlige terrasse, hvorfra udsigten og gårdmiljøet kan nydes.

ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Gormsgade 83, 2 th, 6700 Esbjerg