Gørdingvej 5, Nr Bøel, 6740 Bramming
Villa

EKSTREM VELHOLDT LANDEJENDOM

I smukke og fredfyldte omgivelser, finder man dette charmerende og velholdte hjem. Her er man fuldstændig ugeneret fra byens larm, men samtidig i kort afstand til faciliteterne. Allerede når man kommer ad indkørslen, bliver man betaget af de landlige og smukke omgivelser. 

Tilhørende villaen er der en god isoleret garage, med god plads til gør-det-selv-manden. Villaen har fået alle vinduer skiftet, mens facade og tag ligeledes er i overordentlig god stand.

Indretningen byder på en god og rummelig fordelingsentré. Herfra finder man et lyst og lækkert køkken/alrum. Her har man god plads i køkkenet og alrummet, til når hele familien er samlet. Derudover har man direkte udgang til den dejlige terrasse, hvorfra udsigten over de åbne marker kan nydes.

Bag de franske døre finder man en møbleringsvenlig og hyggelig opholdsstue. Fra fordelingsgangen er der yderligere 2 store børneværelser, samt et stort soveværelse. En god afdeling med plads til børn i alle aldre. I naturlig forbindelse hertil er der et stort og  lækkert badeværelse m. gulvvarme. Her er en stor bruseniche og de bedste rammer i et moderne hjem.

Fra villaens bagindgang finder man et praktisk bryggers, med god plads til de praktiske gøremål, såsom tøjvask.

Så trænger du til fred og ro, tæt på byens pulserende liv og faciliteter? Så er Gørdingvej 5 et besøg værd – kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.548.000 kr.
Gørdingvej 5, Nr Bøel, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.548.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.630 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.882 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.098 kr.