Solgt
Gørdingvej 47, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Villa

SOLGT! LIGNENDE SØGES!

I det hyggelige lokalsamfund Jernvedlund, finder man denne velrenoverede villa. Her er alting gennemgribende renoveret i midten af 90’erne. Det betyder at villaen i dag fremtræder i et moderne og tidløst ydre, der harmonerer med nutiden. Jernvedlund er en aktiv by, hvor alle hjælper hinanden. Her er Kulturhus, byfest og fritidsfaciliteter, såsom fodbold og fitness.

Villaen har en fantastisk planløsning, der på alle måder er perfekt for den pladskrævende familie. Her er ingen spildplads, som sikrer en optimal indretning. Der er samtidig gulvvarme i hele stueplanen samt vedligeholdelsesfrie plast-vinduer overalt. For at minimere varmeudgiften, har sælger opsat solpaneler, der sammen med gasfyret er en super kombination.

Entréen er kombineret med bryggerset. Her er god skabs- og bordplads. Herfra finder man det ene af i alt 2 badeværelser. 

Der er ydermere en stor og lys opholdsstue, hvorfra man har direkte udgang til den skønne terrasse. Stuen er møbleringsvenlig, og byder på masser af hyggelige timer for hele familien.

Køkkenet fremtræder ligeledes i lyse materialer. Her er samtidig plads til spiseplads. På den anden side af væggen, finder man spisestuen. Her er rig mulighed for at lave et åbent køkken/alrum, hvis dette behov skulle forefindes.

1. salen er en perfekt værelsesafdeling. Her er en god repos/aktivitetsrum, hvor børnene kan lege og hygge sig. Dertil er der yderligere et godt badeværelse m. bruseniche. Til sidst skal de 2 store værelser nævnes. En skøn afdeling for børn i alle aldre.

Villaen kan overtages hurtigt, så kontakt ejendrøm allerede for en fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Gørdingvej 47, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro