Gørdingvej 13, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Villa

BILLIGT HUS M. MULIGHED FOR AT SÆTTE SIT EGET PRÆG

Nu udbydes utrolig prisvenlig villa til parret der ønsker en billig start på tilværelsen. Villaen har en central beliggenhed i Jernvedlund, der har et godt lokalsammenhold. Her er et aktivt foreningsliv med bl.a. fodboldklub. Dertil et skønt kulturhus med plads til festlige arrangementer. Fra Jernvedlund er man i kort afstand til hhv. skolen i Gredstedbro og indkøbsmulighed.

Tilhørende villaen er der et stort værksted/garage, til gør-det-selv manden, der drømmer om egen garage. Herfra finder man et godt kontor, og der er mulighed for at gå tørskoet direkte ind i villaen. 

Bryggerset er rummeligt og indbydende. Her er plads til mange af familiens praktiske gøremål. Fra bryggerset er der direkte indgang til hyggelig køkken m. spiseplads og viktualierum. I naturlig forbindelse hertil, finder man den store og møbleringsvenlige opholdsstue – her er et skønt lysindfald fra de store vinduespartier.

I forlængelse af stuen er der en dejlig udestue, som forlænger sommeren og sikrer de perfekte rammer, når hyggen skal indtræffe. 

Det er også i stueplanen at man finder voksenafdelingen, bestående af et stort soveværelse m. faste skabe og eget badeværelse. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer. 

Fra entréen er der opgang til 1. sal, samt indgang til et rummeligt kontor. 1. salen byder på en super børneafdeling, hvor der er i alt 5 værelser. Her er et utal af muligheder, hvor børn i alle aldre kan nyde tilværelsen.

Flere af vinduerne er løbende skiftet i denne prisvenlige villa. Skab dine egne rammer i dette charmerende hjem. ejendrøm glæder sig til at møde dig!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

475.000 kr.
Gørdingvej 13, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 475.000 kr.
Udbetaling 25.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.424 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 2.234 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 1.812 kr.