Solgt
Godthåbsvej 27, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 10 DAGE!

Gørding er en utrolig populær by, hvor sammenhold og nærvær er nogle af nøgleordene. Byen byder på skole til 9. klasse, indkøb, offentlig transport, fritidscenter og motorvejsafkørsel. Med andre ord har du ALT inden for rækkevidde. Dette hjem er en unik mulighed for dig og familien, at få en tryg og god beliggenhed  til alle faciliteterne. Her er alting løbende moderniseret, så selv den kræsne køber må se måbende til.

Villaen har en nem og overkommelig have. Dertil er der en god carport med tilhørende redskabsrum. Terrassen er velanlagt, og vender perfekt for aftensolen, hvor bl.a. overdækningen sikrer at man sidder tørt og godt, når duggen ligger sig.

Indretningen er gennemtænkt, hvor selv den travle familie vil finde pladsen ideel. Bryggerset er det første rum man møder. Her er der god skabsplads, samt mulighed for at klare tøjvasken.

Køkkenet er flot moderniseret. Her er der gulvvarme og gedigne materialer overalt. Køkkenet har god bordplads, og byder på de bedste faciliteter når madlavningen skal klares.

Fa entréen finder man fordelingsgangen, som forbinder resten af hjemmet. Herfra kan man indtage den store og møbleringsvenlige opholdsstue, hvorfra de store vinduespartier sikrer et godt udsyn, samt masser af lysindfald. Den direkte udgang til haven, sikrer at den overdækkede terrasse falder i ét med hjemmet.

Ydermere er der fra fordelingsgangen to gode børneværelser, samt et rummeligt og skønt soveværelse. Soveværelset har naturligvis faste skabe.

Badeværelset har, ligesom køkkenet, gennemgået en stor ombygning. Her er ligeledes gulvvarme, samt en rummelig bruseniche. Dertil er klinkerne tidløse, hvorfor man uden videre har de bedste rammer fra dag 1.

ejendrøm glæder sig til at fremvise dette skønne hjem, så kontakt os allerede i dag for en gratis fremvisning! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Godthåbsvej 27, 6690 Gørding