Solgt
Godthåbs Alle 14, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT PÅ 7 DAGE!

Beliggende på rolig & hyggelig Alle

På attraktive Godthåbs Alle finder i denne fine villa, som oser af charme. Den gule mursten har et fedt farvespil, som giver boligen et flot udtryk. Boligen er løbende vedligeholdt og fremstår i god stand med en rød tråd hele vejen igennem. Boligen byder på i alt 154 gode etagemeter, hvor man har det gode og store fællesrum i stueplan samt værelsesafdeling i kælderen, som er noget helt for sig selv! 

Perfekt sammenspil mellem stueplan og udearealer 

Husets stueplan byder på en fantastisk stue med loft til kip og masser af naturligt lys fra de store vinduespartier, som skaber de bedste forudsætninger for en masse gode stunder med familie og venner. Her har man i den ene ende et stort køkken holdt i tidsløse materialer med masser af bordplads, her kan hele familien stå og rulle konfekt til jul, dertil har man et hyggeligt hjørne til tv-stue og i midten det store spisebord, som er samlingspunktet. Fra stuen har man udgang til terrassen, som er noget helt for sig selv, terrassen vender perfekt for solen og man her muligheden for det perfekte ude/inde liv, dertil uforglemmelige lune sommeraftener. Det bliver I uden tvivl glade for! Til sidst byder stuen på et fint lille gæstetoilet. 

En kælder udover det sædvanlige 

Kælderen er et kapitel for sig selv og man får her en super brugbar kælder med nogle gode kvadratmeter( ikke godkendt), som er guld værd. Kælderen byder på et stort og lækkert badeværelse, som fremstår i god stand, her har man dobbelthåndvask, badekar og stor bruseniche. Dertil byder kælderen på 3 gode værelser og vaskerum. Skal opleves! 

Til boligen er der en indbydende have med plads til leg og spil, dertil drivhus. Dertil har man en god carport, samt værksted i forlængelse. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Godthåbs Alle 14, 6705 Esbjerg Ø