NY PRIS
Glentevej 7, Bramming, 6740 Bramming
Villa

CENTRALT I BRAMMING

Drømmer du om at kunne gå til alle byens faciliteter, og samtidig bo i fredelige omgivelser? Så er dette hjem helt sikkert noget for dig! Her får du en fantastisk beliggenhed, hvor du i fred og ro kan have det perfekte familieliv. Villaen er løbende moderniseret, hvor bl.a. vinduer og tag er skiftet.

Tilhørende villaen er der en skøn og overkommelig have. Her kan solen nydes hele dagen! Ydermere er der carport med redskabsrum.

Entréen er bindeleddet til villaens forskudte plan. Her får du nemlig en unik indretning, med mange gode detaljer. Hjertet er det åbne køkken/alrum, som har masser af skabs- og bordplads. Her er god plads, når hele familien skal samles.

Bag de franske døre, finder man opholdsstuen. Her sørger de store vinduespartier for et fantastisk lysindfald, mens der samtidig er direkte udgang til den skønne og overdækkede terrasse. 

På det forskudte plan i stueplanen, finder man 2 gode børneværelser, samt soveværelse. Dertil er der et lyst badeværelse m. bruseniche.

Det forskudte kælderplan har god loftshøjde, og har altid været brugt som beboelse. Der er samtidig direkte udgang, der gør det muligt at lave en god teenageafdeling eller lignende.

I kælderen er der eget bad, viktualierum, bryggers og et stort disponibelt rum med mange muligheder. En god afdeling, hvor kun fantasien sætter grænser.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.598.000 kr.
Glentevej 7, Bramming, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.850 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.123 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.297 kr.