Gl Sognevej 5, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SKØN VILLA I HJERTET AF ST. DARUM

Drømmer du om en rummelig familievilla i et dejligt lokalsamfund? Så er Gl Sognevej 5, helt sikkert noget for dig! Villaen er beliggende i St. Darum, hvor godt naboskab og gode omgivelser er i 1. række. St. Darum byder på skole op til 6. klasse, børnepasning og et aktivt fritidscenter. Dertil er man tæt på henholdsvis Esbjerg, Ribe & Bramming.

Villaen har en god planløsning, hvor spildpladsen er minimal. Det første du bemærker er en rummelig entré, hvor der er god plads til afsætning af overtøj, beskidte fodboldstøvler og meget mere. Dertil et bryggers, hvor hverdagens gøremål kan klares i ro og mag. 

Fra entré og bryggers træder du ind i villaens lyse køkken/alrum, herfra er der direkte udgang til en dejlig sydvendt terrasse. Et rum der byder op til mange hyggelige stunder med familie og venner! 

Fra køkkenet er der adgang til villaens hyggelige og møbleringsvenlige opholdsstue. Sidst men ikke mindst byder stueetagen på  gode værelser, samt et lyst badeværelse. 

På 1. salen finder du et stort repos, som kan udnyttes til en hyggelig tv-stue, opbevaring, kontor mm. Samt et rummeligt soveværelse. 

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, som kan nydes af alle aldre i de varme sommermåneder. 

Hvis dette skønne hjem har fanget din interesse, så tøv ikke med at kontakte ejendrøm på 9244 4338 – Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor! 


Vil du vide mere om ejendommen?

998.000 kr.
Gl Sognevej 5, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.713 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.842 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.323 kr.