NYHED
Gl Sognevej 15, St Darum, 6740 Bramming
Villa

En ejendom med et utal af muligheder

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne ejendrøm med naturen på tætteste hånd. Ejendommen har et hav af muligheder bl.a. kan den anvendes som 2 generations bolig, til den lille håndværker, til liberal erhverv, til den store børnefamilie, Bed and Breakfast eller som nuværende ejer – som almindelig bolig med en tilhørende lejeindtægt på de 2 lejligheder. 

Darum er kendt for sin smukke natur, men også for sit lokale sammenhold. Her er der skole til 6. klasse, samt en populær fritidscenter med bl.a. fitnesscenter.

Ejendommen er beliggende på en stille vej og stadigvæk i gå afstand til byens faciliteter. Så her får du ejendommen med gode udehusbygninger, en stor grund og med en super beliggenhed midt i byen. 

Arealerne er fordelt på: 

  • 168 m2 –  bolig 
  • 117 m2 i dag udlejet –  (lejlighed 1: 51 m2 og lejlighed 2: 66 m2) Lejeindtægt på kr. 67.00 om året. 
  • 156 m2 – værksted og "lade med god luft højde"
  • 53 m2 – carport 
  • 105 m2 – åben hal

Indretningen i stuehuset byder på: hyggelig og indbydende entré, herfra er et fint værelse, som både kan bruges som kontor eller børneværelse. Stuen er meget rummelig og med et fantastisk lysindfald. Og har man brug for et ekstra værelse, ville man kunne lave det i den ene ende af stuen. Fra stuen er der udgang til en fin udestue, her kan man forlænge sommeren og sidde og have en helt fantastisk udsigt udover markerne og den smukke have. 

Videre er et funktionelt køkken med god bordplads. Her ville man også kunne undersøge mulighederne for at åbne op ind til stuen og evt. lave et stort køkken/alrum med et dejlig gennemgangs lys. 

Endvidere er et stort soveværelse med faste skabe og med udgang til haven og terrassen, et fint værelse samt et badeværelse med bruseniche og badekar. Ydermere får man et fint værelse. 

Haven er lukket og ugeneret og med flere rigtig gode terrasser, hvor man både kan nyde solen og udsigten ud over markerne. 

Så er du på udkig efter en specielejendom med mange muligheder og få begrænsninger? Så er Gl Sognevej 15 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 

 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.898.000 kr.
Gl Sognevej 15, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.533 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.220 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.256 kr.