Gl Skolevej 46, Sneum, 6731 Tjæreborg
Villa

FANTASTISK NATUR OG TÆT PÅ TJÆREBORG/BRAMMING

Har du en drøm om at få stilhed og natur omkring dig? Så er dette en helt unik mulighed. Her kan man på få minutter komme til/fra Esbjerg, mens naturen omkranser dit hjem, når tilværelsen skal nydes. Gl. Skolevej 46 er et unikt hjem, hvor nuværende ejer løbende har forbedret og renoveret sit hjem. Derfor får man i dag et indflytningsklart hjem med tilhørende god værksted/udhus. 
Den smukke udsigt over åbne marker finder man overalt på grunden, mens den lukkede og skønne have skaber de perfekte rammer til livsnyderen. Værkstedet har tidligere været stald, men har i dag et utal af anvendelsesmuligheder. Her finder man også træpillefyret.
Fra udhuset kan man gå tørskoet ind i hjemmet, under den smukke veranda. Her får man en sydlandsk oplevelse, som er helt unik.
Indretningen byder på en stor entré, som samtidig også er bindeleddet til 1. salen. Herfra finder man et lyst badeværelse m. bruseniche. I stueplanen er der et godt værelse, som gør det muligt at lave en moderne forældreafdeling.
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum, hvor de mange vinduespartier sørger for et skønt lysindfald. Her er der samtidig god plads til spisebordet, så hele familien kan samles i den hektiske hverdag.
Stuen er ligeledes rummelig og hyggelig. Her er der også en smuk udsigt over de åbne marker, mens både spisestue og opholdsstue er særdeles møbleringsvenlig.
1. salen er den perfekte børneafdeling. Her er der 2 store børneværelser, hvor repos’en har fungeret som fælles- og aktivitetsrum. En ideel afdeling, når børnene bliver ældre, og familien ønsker en moderne opdeling.
ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os nu! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.598.000 kr.
Gl Skolevej 46, Sneum, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.810 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.382 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.391 kr.