NY PRIS
Gl Møllevej 4, 6690 Gørding
Villa

SMUK PATRICIERVILLA I LUKKET LOMME

I fredelige Gørding, hvor du både har skole til 9. klasse, indkøb, offentlig transport og fritidscenter, finder man dette fantastiske hjem. Hele villaen har i 2020 fået nyt tag, facaden vandskuret og alt udvendig belægning lavet. Det betyder at man allerede ved første øjekast bliver benovet over det smukke ydre.

Villaen har en stor og lukket have med masser af plads til børnenes leg. Dertil er den nye og velanlagt terrasse, et perfekt sted når grillhyggen skal indfindes.

Indretningen byder på en stor entré/bryggers. Herfra finder man et lyst og moderne badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Entréen er samtidig bindeleddet til 1. salen. I forbindelse med entréen er der også et stort og rummeligt værelse med gulvvarme. Her kan udsigten til haven nydes i fulde drag.

"Hjertet" og samlingspunktet, er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er lyst og med god bord- og skabsplads. Det åbne rum har et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier. Her er samtidig masser af plads til spisebordet, samt opholdsstuen.

Voksenafdelingen består af et rummeligt soveværelse med masser af skabsplads. Dertil er der eget badeværelse, som ligeledes er flot moderniseret i gode materialer. En perfekt afdeling, til den moderne familie.

1. salen her ligeledes istandsat. Her er i alt 3 gode værelser, samt udnyttet skunk, til opbevaring. En ideel børneafdeling, hvor børn i alle aldre kan lege og hygge sig.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.598.000 kr.
Gl Møllevej 4, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.795 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.412 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.013 kr.